Decadent Vapours - GB

I 2009 startede Decadent Vapours, de var de første i England til at producere e-væske og aromaer, hvor kvalitet og sikkerhed altid har været første prioritet.
Alle aromaer er lavet specifikt til brug i e-væsker, de er produceret i England, i et top moderne ISO-7 laboratorium som sikre en sterilitet og hygiejne.
Decadent Vapours har strenge kvalitets krav til hvert batch der produceres, denne skrappe kontrol sikre fuld sporbarhed på alle flasker, så en hver flaske kan kontrolleres ned til hver enkelt element.
Decadent Vapour bruger kun ingredienser af højeste kvalitet, dette inkludere også PG og VG som er af bedste farmaceutiske kvalitet der kan fremskaffes. Alle ingredienser overholder USP- og EP-specifikationer dette gør at Decadent Vapours aromaer bliver brugt i rigtig mange af de førende e-væske mærker rundt om i verden.
Alle aromaer fra Decadent Vapours er acetylpropionyl-, diacetyl- og DEG-fri. Faktisk var Decadent Vapors de første i verden, der testede for disse stoffer og fremlagde test resultaterne online.

Decadent Vapours er medlemmer af organisationen ECITA (The Electronic Cigarette Industry Trade Association) og der ved bliver der regelmæssigt holdt Audit og hele fabrikken bliver inspiceret af ECITA, dette sikrer, at den høje produktkvalitet opretholdes og produktionsprocedurer overholdes.

Der er 153 varer.

Viser 1-36 af 153 element(er)